Uw apotheker(s):

G. van der Veen, G.L. Kranenborg, M.H. den Boer

Tel: 0598 39 35 81

info@apotheekkranenborg.nl

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke werkdag van 9.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur .
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
 • Voorlichtingsdag: gezondheidsmarkt op de lifestylebeurs 50+
  Op vrijdagmiddag 6 oktober 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur wordt een Lifestylebeurs 50+ georganiseerd.
  Op deze beurs is er aandacht voor opleiding, sport en bewegen, ontspanning, kunst & cultuur, vrije tijd en welzijn. Op de beurs is ook weer een complete gezondheidsmarkt aanwezig. Op de gezondheidsmarkt zijn ook de apotheken vertegenwoordigd. Bij de kraam van de apotheken (apotheek 't Hooge Zand, apotheek Kranenborg en apotheek Sappemeer) kunt u uw diabetesrisicotest laten afnemen. Tevens kunt u gratis uw bloedsuikerwaarde laten meten. Stap gerust op deze kraam af!